• Free shipping above € 150,-
  • Free shipping above € 150,-

Airsoft Operator


Het verhaal achter Airsoft Operator.

We zijn begonnen met airsoft sport in 2014. Je kunt ons actief tegenkomen op alle velden in binnen, en buitenland. We spelen skirms maar gaan ook naar milsim events. Deze ervaring zul je ook terug vinden in de shop. Door onze enthousiasme kwam er in 2015 het idee om een eigen shop te beginnen. Dit idee ontstond doordat we meerdere malen een goed bevriende airsoftshop hadden geholpen. Dit vonden we zo leuk dat we zelf ook een shop wilden starten. En zo geschiede, in november 2019 hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we Airsoft Operator begonnen.

Wat kun je verwachten van de shop

Wij willen merken bieden waar wij achter staan, en die we zelf ook gebruiken. Verder willen we artikelen bieden die andere shops nog niet bieden. We willen toegankelijk zijn voor alle airsoft spelers van nieuw tot Milsim speler, dit alles willen we bereiken door een hoge graad van service te leveren.

We zullen niet alle producten van merken toevoegen maar de producten waar we zelf ervaring mee hebben.

Mocht je een bepaald artikel zoeken die niet bij ons in de shop staat, stuur ons een mail naar Klantenservice@airsoftoperator.nl, en we kunnen zien wat we voor je kunnen betekenen.

Bedankt voor je vertrouwen in Airsoft Operator.

Met vriendelijke Groet,

Dennis

"Nos ludus est bellum"