• Free shipping above € 150,-
  • Free shipping above € 150,-

Blue force Gear Vickers Combat Application Sling Padded

€ 74,90

Levertijd: 2- 5 werk dag(en)

Beschrijving

De gepatenteerde Padded Vickers-sling combineert met de tactische slingcapaciteit van de Vickers-sling met het extra comfort van een gewatteerd achtergedeelte.


De 2-inch inline-pad beweegt niet omhoog of omlaag door de sling en is gemaakt van schuim met gesloten cellen dat niet scheidt of watergewicht krijgt. Het voorste gedeelte met de Quick Adjuster stelt de gebruiker in staat om de sling onmiddellijk te verlengen en in te korten - snel over te schakelen van een "handsfree" draag naar een opnamepositie met een simpele trek aan de Adjuster.


De Padded Vickers-sling wordt geleverd in twee hardwarevariaties - nylon en metalen hardware. Voor de niet-opgevulde versie - zie de Vickers Sling-pagina.


Nylon hardware De geheel nieuwe versie van de Nylon Hardware bevat alle nieuw ontworpen DuPont Zytel® nylon - die lichter, sterker en flexibeler is dan traditionele plastic sling-hardware. Het merendeel van de BFG-tilbanden verzonden naar de Amerikaanse militaire functie Nylon Hardware.


Metalen hardware De Metal Hardware-versie van de Padded Vickers Sling heeft een bewerkte aluminium regelaar die hard geanodiseerd matzwart is en wordt gecombineerd met trigldides van gefosfateerd staal. De Metal Hardware-tilbanden bieden meer kracht dan ooit nodig zal zijn in een wapensling - perfect voor die apocalypsgeweren en de "all metal" type shooters. De Padded Vickers-sling past op een standaard M4-karabijn, maar kan bijna elk wapen combineren met extra sling-hardware.