• Free shipping above € 150,-
  • Free shipping above € 150,-

Claw gear Raider Mk. IV Mission pants

€ 159,90

Levertijd: 2- 5 werk dag(en)

Beschrijving

De Raider Mk.IV-mission pants is ontworpen als eenvoudige en lichtgewicht aanvalsbroek, met uiterst nuttige extra's en het grootst mogelijke comfort voor de hedendaagse oorlogsjagers. Het beschikt over een verbeterd systeem voor het aanpassen van de taille met elastische componenten voor beter comfort en absorptie van lichaamsbewegingen.

Het pocketconcept is geoptimaliseerd; cargozakken zijn uitgebreid met een extra compartiment dat van buitenaf toegankelijk is en een 30 rds-magazijn bevat voor snelle toegang. Diepgaande aanpassingen zijn van toepassing op het kniegedeelte, dat nu is uitgerust met een handige binnenwaartse kniehoogte-aanpassing.

Het modulaire kniebeschermercompartiment maakt het gebruik van een breed scala van verschillende kniebeschermers van verschillende merken mogelijk.


We bevelen met name de optioneel verkrijgbare TRUST HP van D3O aan, die uitstekende kniebescherming biedt. Deze pad kan worden geïnstalleerd via de knoopsgaten die om deze reden in het broekconcept zijn geïntegreerd.


De duurzaamheid en body fit van de Raider Mk.IV Pants maken hem geschikt voor alle combat missies en elke dag dragen. Het riemgedeelte is geoptimaliseerd voor rigger- en veiligheidsgordels en voor bretels. Voorzakken zorgen voor een snelle en gemakkelijke toegang, ook met handschoenen. Cargozakken bieden veel ruimte voor uw apparatuur en hebben ook een extra zak met rits. De binnenkant van de knie is uitgerust met Coolmax-stof voor optimale zweetabsorptie. 'YKK'-ritsen en' Coats'-naaigaren zijn verwerkt, alle hoofdnaden zijn drievoudig gestikt voor extra duurzaamheid.